Bedriftstilbud

Treningskompaniet kan hjelpe din bedrift med å redusere sykefraværet.

I en travel hverdag hvor produktiviteten til den enkelte medarbeider er avgjørende for bedriftens økonomiske resultat er det viktig å pleie bedriftens viktigste ressurs og redskap – nemlig arbeidtakeren. Alle kjenner vi til viktigheten av fysisk aktivitet, og alle bedrifter ønsker seg produktive og friske medarbeidere.

Ingen medarbeidere fortjener å måte kaste inn håndkle pga. overbelastning. Det er heller ikke lønnsomt for bedriften. Enkelte arbeidsoperasjoner kan være belastende enten pga tyngde eller ensformige bevegelser. Med økt styrke og bevegelighet står man bedre rustet.

Foruten å bedre både kondisjon og styrke virker trening også avpredende og stimulerende rent mentalt. Flere og flere bedrifter gir sine arbeidstakere tilbud om eller støtte til fysisk trening.

18

Vi kan også gjennomføre individuelt tilpassede treningsopplegg, på dagtid, for den enkelte bedrift. Om arbeidet er stillesittende eller fysisk krevende, vi på Treningskompaniet har kompetansen til å hjelpe din bedrift til økt produktivitet. Vi skreddersyr opplegg for små og store bedrifter.

 

Ta kontakt med oss ved å trykke her for en uforpliktende samtale om hvordan vi kan hjelpe din bedrift!