For tredje året på rad inviterer vi til treningsopplevelser i flotte omgivelser!

Treningskompaniet drar igjen på tur til Altea med turoperatøren Expa, det er tid for nye treningsopplevelser! Vi ønsker å invitere både våre medlemmer, og alle som ønsker å være med på en uforglemmelig treningstur til kystbyen Altea i Spania!

Våre egne instruktører blir som vanlig med på turen.

Vi har også dette året valgt den samme perioden å dra på tur i. September er som oftest en flott tid i Spania, med passe varme både til lands og til vanns. I Altea venter lange strender og et flott hotell på oss. En uke fylt med trening, bra mat & vin, sosialt samvær og avslapping. Vi bor på det nyoppussede hotellet Cap Negret4****, som ligger helt nede ved stranden, har stort basseng, alle fasiliteter og topp service.

Vi legger med andre ord til rette for en tur full av opplevelser, velvære og hygge.

Turen går over en uke, og har varierte treningstilbud for alle som er glade i en aktiv ferie og fører en aktiv livsstil. Du vil garantert bli inspirert og motivert til å lære noe nytt innenfor trening, da vi legger opp til spennende treningsøkter, samt ulike temaer om trening og helse.

I tillegg til alle treningsøkter så er det fine muligheter for flotte fotturer i området, og kanskje også litt shopping.

Les mer om turen og meld deg på ved å trykke her 🙂


« Neste artikkel Forrige artikkel »