Gruppetrening ute fra og med mandag 25. mai!

Endelig kan vi trene sammen i grupper ute og vi kjører i gang med gruppetrening ute på Treningskompaniet fra og med mandag 25.mai ?

Vi starter da med gruppetrening formiddag og kveld med inntil 20 personer på timen. Det blir kun online booking på disse timene, da det er veldig viktig at vi har oversikt over hvem som deltar, dette mtp evt smittesporing. Det vil ikke være noe tilgang til senteret ved disse timene, heller ikke toaletter eller påfyll av vannflasker. Timene er tilgjengelig for senterets medlemmer og vil foregå på parkeringsplassen ved Treningskompaniet.

Sikker og trygg trening

Det skal være trygt å delta for deg som medlem. Alle regler for smittevern og trygghet overholdes.

Værforbehold

Vi håper på fint vær, men timene har værforbehold. Dersom Treningskompaniet vurderer at det er uforsvarlig å gjennomføre timen, vil det bli lagt ut informasjon om avlysning på facebooksiden til Treningskompaniet.

Fra og med mandag 25.05 er det denne timeplanen som gjelder for utendørs gruppetrening:

Mandag:
11.00 Pilatesflow 45 min
18.00 Høypuls 45 min

Tirsdag:
11.00 Tabata 45 min
18.00 Pilatesflow 45 min

Onsdag:
11.00 Styrke 45 min
18.00 Tabata 45 min

Torsdag:
11.00 Høypuls 45 min
18.00 Zumba 30 min
18.30 Styrke 30 min

Fredag:
11.00 Pilatesflow 45 min

Trivsel og smittevernsregler for Treningskompaniet ved utetrening inntil 20 personer:

Vi er opptatt av å overholde gode smittevernsrutiner. Vi vil påse at alle bruker desinfiseringsmiddel vi har tilgjengelig før og etter timen.

  • Du må være symptomfri for å delta
  • Du skal ha minst 1 meter avstand til andre deltakere
  • Bruk av desinfiseringsmiddel før og etter timen
  • Du må skifte hjemme
  • Du må registrere deg på booking for timen slik at vi har full kontroll over alle som deltar
  • Du må ha med eget håndkle, drikke og underlag (matte eller lignende )
« Neste artikkel Forrige artikkel »