Personlig Trener

Trenger du litt hjelp for å pushe deg selv?

Å ha en personlig trener har blitt meget populært. I en ellers så travel hverdag ønsker flere og flere å benytte seg av en et slikt tilbud. Også i vårt distrikt har etterspørselen etter personlig trenere tatt helt av. Alle som trener vil ha nytte av en personlig trener! Trenger du ekstra motivasjon eller føler at du trenger noen som pusher deg til å yte litt ekstra er dette noe for deg!

Hva er personlig trening?

Personlig trening kan være så mangt, og vil være forskjellig fra ulike type kunder. Det som kjennetegner personlig trening er at treningen skreddersys til hver enkelt kundes forutsetninger, målsetninger og behov. De siste årene har etterspørselen etter Personlig Trener eksplodert. Grunnen er at en Personlig Trener hjelper og sørger for at gode resultater oppnås. Personlig trening er vist gjennom forskning å være en av de mest effektive metodene for å nå sine treningsmål. Treningen tilrettelegges av den personlige treneren enten man ønsker å gå ned i vekt, redusere fettprosenten, styrke muskulaturen, få økt motivasjon eller opptrening etter en skade.

pt

Hvorfor benytte personlig trener?

Det er ingen tvil om at fysisk aktivitet og trening gir helsefordeler. Selv om dette er noe “alle” vet, blir allikevel dette nedprioritert fremfor andre ting. Forskjellige faktorer som: dårlig kunnskap, dårlig tid og stress påvirker vår lyst og kapasitet til å prioritere treningen. Man går på skole for å lære om et emne som noen andre kan bedre enn deg, skal du kjøpe et nytt kjøleskap søker du råd hos forskjellige forhandlere for å få råd, og du benytter rådgivere i din bank når det gjelder investeringer. Samme tankegang blir ikke benyttet i like stor grad når det gjelder trening. Faktum er at trening er en vitenskap, og hjelp bør også søkes her for å få mest igjen for den tiden du velger å investere i det. Det handler ikke bare om å “trene mer og spise sunnere”.

Våre personlige trenere har solid utdannelse ved Norges Idrettshøgskole, lang erfaring i bransjen og masse kunnskaper til å hjelpe deg med trening, kosthold og livsstilsendring. Dette vil hjelpe deg i å nå dine mål raskere!


En Personlig trener er din rådgiver når det gjelder trening.