Senteret

Vi har siden vi åpnet vårt første senter i Brumunddal 16. januar 2006 fått masse tilbakemeldinger fra våre medlemmer at vi har klart det vi hadde satt som mål, nemlig å gi Ringsaker og Brumunddal et nytt, moderne og profesjonelt treningstilbud.

Den 16. august 2011 overtok vi gamle «Ixat» i Furnesveien 60 i Brumunddal. Før overtagelsen foretok vi en del nødvendig oppussing, blant annet ved å legge nytt parkettgulv i storesalen. Høsten 2012 er en større utbygging av senteret ferdigstilt og senteret er da utvidet til over 2500 kvm.

07      24

Senteret i Furnesveien kan by på en av Norges største apparatavdelinger. Her blir det aldri kø! 🙂 Gruppetimene foregår i store, søylefrie saler. Du finner også kinesissal, løpebane og kampsportsal.

Hos Treningskompaniet møter du godt utdannede instruktører som lever og ånder for at du skal finne den treningsformen som passer best til deg for å nå dine mål. Vi er også stolte av de senterene vi kan tilby, moderne, tidsriktig og funksjonellt, med topp moderne treningsutstyr samt lyd og bilde.

I tiden fremover vil vi videreutvikle våre tilbud og vi er hele tiden på jakt etter å forbedre oss, både på gruppetrening og individuell trening.